Freitag, 6. Dezember 2019

creative friday # 245 - bald ist Weihnachten!

Einen schönen Freitag Morgen!

Schon wieder sind 2 Wochen vergangen und es gibt eine neue challenge. Diesmal heißt das Thema


Bald ist Weihnachten


Viel Spaß bei dieser Herausforderung.
Wie immer habt Ihr zwei Wochen Zeit für euer Werk.
  Wir freuen uns schon auf eure Beiträge, aber bitte vergesst nicht, euch an unsere Regeln zu halten.

Ihr habt Zeit Eure Werke bis zum 19.12.2019, 20 Uhr zu verlinken.

WIR MACHEN WEIHNACHTSPAUSE BIS ZUM 3. JANUAR

Hier kommen die Ideen unseres Designteams  
Arlett
Beate
Mel
Scarlett
Silke
Sidan


KatLiebe Grüße und viel Spaß wünscht
Das Creative Friday Designteam


You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

Kommentare:

 1. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

  AntwortenLöschen
 2. Was für zauberhafte Werke... ich kann mich gar nicht entscheiden, welches ich am tollsten finde! Super Ihr Lieben! :-)

  Liebe Grüße
  Doris
  Kleido’s BastelStüble
  *Owner* Do-Al(l) Kreatives
  *List Manager* Challenges for Days


  AntwortenLöschen
 3. Was für geniale Werke von Euch! Ich bin total begeistert, denn ich finde eins schöner als das andere! Richtig richtig Klasse, Ihr Lieben!!! :-)

  Wow.. what fantastic DT works!

  Lovely greetings
  Doris
  Kleido’s BastelStüble
  *Owner* Do-Al(l) Kreatives
  *List Manager* Challenges for Days

  AntwortenLöschen

Hallöchen und vielen Dank für deinen Kommentar :-)